AVÍS LEGAL

 

D’acord amb el que estableix el Reglament general de protecció de dades, IGLÉSIES ASSOCIATS,S.L. informa sobre el tractament de les seves dades durant la navegació per la web de la nostra marca CARTAres.

La navegació implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest avís legal i política de privacitat.

 

Dades identificatives
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

 

IGLÉSIES ASSOCIATS, S.L.

Plaça Josep Pla, 11, 4t

17001 GIRONA

iglesies@iglesies.com

www.iglesies.com

972 410 462

 

Finalitat del tractament
Les dades es recullen amb la finalitat de dur a terme la gestió administrativa, comptable i fiscal derivada de la nostra relació comercial així com per enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis.
Les comunicacions es faran a través de telèfon, correu electrònic, SMS o aplicacions de missatgeria instantània.
Aquest avís legal regula l’ús del web www.iglesies.com. El tractament es basa en el consentiment exprés de l’usuari, atorgat en el moment d’omplir de manera voluntària els diferents formularis del web o de facilitar-nos per un altre mitjà les seves dades personals. Li recordem que pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment adreçant-se als telèfons i l’adreça electrònica indicats en l’apartat anterior.

 

Legislació, ús i accés
Amb caràcter general, les relacions entre vostè i Iglésies Associats, S.L. derivades de l’ús d’aquest lloc web estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
Resta informat, i accepta, que l’accés a aquest web no suposa de cap manera l’inici d’una relació comercial amb Iglésies Associats, S.L.

 

Fonts
Les dades que tractarem han estat facilitades directament per vostè per via telefònica, per correu electrònic o a través dels diferents formularis inclosos al nostre web, entre d’altres.
Les dades que recollim són: nom, i adreça de l’empresa, i nom, adreça electrònica i telèfon de la persona de contacte.

 

Propietat intel·lectual
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i els codis són titularitat de Iglésies Associats, S.L. i, per tant, resta prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui dur a terme, encara que sigui citant les fonts, llevat consentiment per escrit d’Iglésies Associats, S.L.

 

Comunicació de dades
Les seves dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal o quan calgui cedir-los per prestar-li un servei que ens hagi sol·licitat, supòsits en què serà degudament informat. Tractarem les seves dades sobre la base del seu consentiment o en execució d’un contracte o per obligació legal.

 

Temps de conservació
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, no se’n sol·liciti la supressió o durant un any a partir de l’ultima confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir les obligacions legals.

 

Drets
La normativa de protecció de dades li atorga la possibilitat d’exercir els drets següents sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.
Per fer-ho, pot enviar un correu electrònic a iglesies@iglesies.com o per escrit a Iglésies associats, plaça Josep Pla, 11, 4t   17001 GIRONA.
A més, pot adreçar-se a l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

 

Seguretat
Iglésies Associats, S.L. ha adoptat els nivells de seguretat i els protocols necessaris per evitar la pèrdua, robatori, ús indegut, alteració i accés no autoritzat de les seves dades personals.

 

Contingut del web i enllaços
Iglésies Associats, S.L. es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en el seu web, i fins i tot pot limitar-ne o no permetre’n l’accés a certs usuaris.
Iglésies Associats, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir a través d’enllaços des de qualsevol pàgina web propietat d’Iglésies Associats, S.L. La presència d’enllaços a les pàgines web té una finalitat merament informativa i en cap cas no suposa cap suggeriment, invitació o recomanació de les pàgines esmentades.

degradat-01
bahia
restaurant bahia